Openingstijden

tarief

Reguliere schooldagen 

Maandag: 13:30 - 18:30 uur

Dinsdag: 13:30 - 18:30 uur

Woensdag: 11:30 - 18:30 uur

Donderdag: 13:30 - 18:30 uur

Vrijdag: 13:30 - 18:30 uur

Vakantie- en studiedagen

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:30 uur

Uurtarief €9,10

Het uurtarief is inclusief opvang tijdens vakantie- en studiedagen, alle activiteiten en warme maaltijden. Exclusief zwemles en extra dagen.

vakantie-, ruil en studiedagen

In de vakanties en op studiedagen hebben wij in de ochtend een fruitmoment en verzorgen wij de lunch. Op deze dagen gaan wij er graag op uit en maken wij naast de bakfietsen ook gebruik van het openbaar vervoer en bussen. Bij Playday Kinderopvang is het mogelijk om een vaste contract dag te ruilen met een andere dag mits er plek is. Ook is het mogelijk om tegen betaling een extra dag af te nemen mits er plek is. Ons volledige ruilbeleid kan je terugvinden in ons werkplan en pedagogisch beleid.

Klachten

Playday kinderopvang doet er alles aan om een fijne samenwerking aan te gaan met kinderen, ouders en school. Wij staan open voor feedback en vinden het fijn als gedachten en ervaringen met ons gedeeld worden. Mocht je toch een klacht hebben dan kan je deze via een klachtenformulier op de vestiging invullen of een e-mail sturen naar info@playdaykinderopvang.nl. Het klachtenformulier vindt je in de gang naast de klachtenbus. Wij zullen de klacht in behandeling nemen en binnen twee werkdagen contact opnemen. Het is mogelijk om op de vestiging het protocol klachtenprocedure in te zien.